Geert De Baere
art director & owner

Eigenaar van DB53 Geert is al meer dan 30 jaar kapper. Na jaren te hebben rondgetrokken als kapper binnen en buitenland , hotels, TV , fotoshoots , lesgeven , podiumwerk en noem maar op kwam toch de behoefte een eigen zaak te beheren. Hij nam de koe bij de hoorns en DB53 was een feit.

Geert werkt nog steeds met evenveel enthousiasme als bij zijn eerste snit en wil nog lang niet stoppen! Het liefste zou hij elke vrouw of man het juiste kapsel willen aanmeten. Dit doet hij met respect voor het individu om zo de eigenheid van elke persoon extra in "de verf "te zetten.

Verder hoopt hij zijn kennis te kunnen doorgeven aan komende en groeiende kappers, personeel die even gepassioneerd zijn door dit mooie beroep. Geert werkt enkel op afspraak. WELCOME!

Peri Karanfil
Manager DB53

Peri is de rechterhand van Geert in DB53. Na 12 jaar ervaring hebben de paden van Peri en Geert elkaar opnieuw gekruist.Peri is een allround kapster, meester op alle domeinen van het kappersvak.

Voor extenties kan u ook terecht bij Peri, dit op maandag, dinsdag en woensdag

Peri stelt het erg op prijs om in een warme toffe werkomgeving haar beroep te kunnen uit oefenen.Teamspirit en respect vind ze erg belangrijk en deelt ze met collega's en klanten.Graag wil ze dat elke klant zich lekker voelt en straalt na een kappersbeurt in DB53!

Annewil Moerland
Manager DB and the City

Annewil is de rechterhand van Geert in DB and the City. De drang creatief te zijn , iemand mooier maken zat al vroeg in mij. Mijn voldoening in mijn job komt als klanten tevreden zijn met hun nieuwe look, dit stimuleert me verder in het bouwen naar mijn toekomst.