Wie is dB53?

DB53 gaat over mode, passie en ambitie….. een kapsalon waar iedere klant als individu wordt behandeld waar net dat ene kapsel wordt gecreëerd waar jij behoefte aan hebt!

De art director en owner van dB53 is Geert De Baere.
Al vrij vroeg was hem duidelijk dat zin voor details en mode volledig zijn passie was.
Mooi gestyled en smaakvol gemaquilleerde vrouwen lieten hem dus niet onberoerd….

“Al vrij vroeg op mijn zestiende, koos ik om kapper te worden. Ik ging in de leer bij Philippe in de Pinte die mij het vak en de kunst van coifferen tot op de millimeter bijbracht. Ook hij had oog voor schoonheid, wat verder ging dan het kappen alleen. Hij nam mij mee naar opleidingen en fotoshoots, waar ik in contact kwam met modellen en het modellenwerk.
Het passioneerde mij allemaal….

Na mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende kapsalons waar ik mij verder bekwaamde in het vak. Via een paar contacten heb ik kunnen deelnemen aan verschillende fotoshoots waar ik de modellen mocht stylen. Ik ben ook te zien in bepaalde televisieprogramma’s waar ik mensen help “restylen”.

Een tijd geleden heb ik besloten om een nieuw salon te openen in Gent. Het is een trendy salon geworden met een sober en heel modern interieur. Ik sta er klaar voor mijn klanten met een professioneel team waar je met of zonder afspraak terecht kan. Enkel ik zelf werk op afspraak.”

 

Openingsuren

Koophandelsplein 9, 9000 Gent

Alle dagen open van 9u00 tot 18u00
Donderdag van 9u00 tot 20u00
Zaterdag van 8u00 tot 17u00
Zondag gesloten

TEL. 09 225 62 64